marți, 15 mai 2007

N-am timp sa scriu


Nu am timp sa mai scriu, dar promit ca voi posta in momentul in care ma voi mai elibera din munca. Subiecte noi, incitante...

vineri, 11 mai 2007

Lamai, portocale si alte legume pentru tocanita



Mi-a trimis Camelia un mail cu niste poze dragute. Sa vedeti si voi ce poate face mana omului si ce se cheama de fapt lucru manual. In plus locuitorii casutelor au scapat de o mare problema: mirosurile neplacute din incaperi. Cred ca poate fi considerat Spa. Terapie prin culoare si miros. Eu una nu as putea sa stau cu atatea portocale sub nas, ca nu prea imi plac, dar daca se gasesc alte fructe, eu ma bag sa-mi fac un credit pentu o asemenea resedinta. Multumesc, Cami, te mai astept si cu alte mailuri la fel de interesante.
PS: cred ca daca stai langa operele astea de arta iti creste instant aciditatea in stomac. :))

marți, 8 mai 2007

Plecam la munte vineri


Abia astept sa plecam la munte vineri. Sambata avem program. Pe la 10 vine la noi Camelia, care sta la Breaza, si mergem la o sesiune scurta de shopping in Brasov, la MacroMall, magazinul meu preferat. Sper sa ma lipesc de o pereche de pantofi. Si poate si o bluzita draguta. Dupa aia, ne intoarcem in Poiana Tapului si il asteptam pe Razvan sa vina de la Bucuresti ca sa facem un gratar. Apoi distractie. Duminica poate mergem pana la Cheile Gradistei, sa vedem.

luni, 7 mai 2007

Un nou sondaj de opinie


Am postat un nou sondaj de opinie. Votati dupa cum va lasa inima.

Ocolul pamantului in 80 de zile


As pleca cu Phileas Fogg, daca as putea, in lumea larga, timp de 80 de zile. Atat mai e pana la nunta. Si ca sa-mi treaca timpul mai repede as pleca intr-o calatorie, chiar daca imaginara, departe de seviciu, de Bucuresti...L-as lua, evident, si pe Dan. Oricum, in weekend mergem de munte. Nu e chiar in jurul lumii, dar tot e ceva.

Cam atat ma iubeste Dan :)


Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece,
Zece picturi se tot mira,
Cat esti de frumoasa.
Zece zile...trec absurde nu stiu,
Nu stiu, cum nu stiu, pe unde nu stiu
Zece vieti de-as sta cu tine...
Tot ar fi putine.
Doua stele... paralele,
Stele, lacrimi, inodate
...si...
Lumina de la ele,
Pentru tine toate.
Patru printi cu trei castele,
Ape,lanturi fermecate
...si...
Tot cerul peste ele,
Pentru tine toate.
Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece,
Zece picturi se tot mira,
Cat esti de frumoasa.
Zece zile...trec absurde nu stiu,
Nu stiu, cum nu stiu, pe unde nu stiu
Zece vieti de-as sta cu tine...
Tot ar fi putine.
Sapte zane, toate bune
Licurici,sperante in noapte
...si...
Piticii din poveste
Pentru tine toate.
Noua magi in faptul serii
O potcoava sus departe
...si...
Comorile din suflet
Pentru tine toate.
Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece,
Zece picturi se tot mira,
Cat esti de frumoasa.
Zece zile...trec absurde nu stiu,
Nu stiu, cum nu stiu, pe unde nu stiu
Zece vieti de-as sta cu tïne...

vineri, 4 mai 2007

N-am timp...


N-am timp nici sa respir azi, asa ca nu stiu daca voi reusi sa postez ceva in afara de chestia asta. Si mi-e un somn...Macar stiu ca diseara o sa mananc sushi. Asta ma tine in viata...

joi, 3 mai 2007

La multi ani, Misule!


La multi ani! Eu si cu Dan iti dorim sa ai parte de o viata frumoasa si plina de bucurii. Sa ai alaturi numai prieteni adevarati si sa te bucuri de ei cat mai mult. Sa nu stii ce-i aia boala sau tristete si sa te implinesti sufleteste cu fiecare clipa care trece. Iti mai dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fii iubit.

Am fost la dentist


Am fost la dentist, sunt anesteziata asa ca spre bucuria multora nu pot sa vb foarte mult. Dar efectul va trece....in curand. Cel mai amuzant a fost cand colegii m-au intrebat cele 2 lucruri: poti sa vorbesti si de ce nu esti umflata? Nu sunt umflata, e ok, dar tre sa ma duc la doctor zilele astea ca sa-mi faca tratament.

miercuri, 2 mai 2007

Rochita pentru cununie


Mi-am cumparat rochia pentru cununia civila, semnata Razvan Ciobanu. Noua colectie se intituleaza sugestiv “I m so fucking precious!”. Rochia este la granita dintre casual si “seara”. Urmareste linia corpului, lasand trupul sa se miste lejer. Este o rochie care aminteste de siluetele simple si comode ale anilor ’60. Ma simt cu ea ceva de genul rich & funny, ma simt rasfatata ca Brigitte Bardo “obligata” sa-si piarda vremea undeva, pe Riviera. Ma simt ca o tanara burgheza lipsita de griji, dispusa sa isi petreaca timpul pe un iacht impreuna cu prietenele ei alaturi de barbatul ideal invitat si el la petrecere. Sunteti curiosi sa o vedeti? mai e putin pana la cununie.....aveti rabdare.
PS: cam asa ceva a definit si creatorul noua lui colectie.

La multi ani lui Jacob Mark!


O prietena de a mea care locuieste in State, Arthurana, a nascut un baietel. Il cheama Jacob Mark. Are un pic peste 3 kilograme. Bunicii cei mai fericiti din lume sunt Roza si Leon Brumfeld. Ei au plecat acolo ca sa vada bebelusul si cand se vor intoarce imi vor aduce multe poze. La multi ani! Sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos.

BLOGUL OFICIAL ALKOHOLIX



Am primit urmatorul mail de la Cristi...
"Am pus doar cateva poze de la 1 mai ca nu am avut timp aseara, o sa pun cand mai primesc….
O sa va adaug in lista ca sa puteti posta si voi….

Ada pune te rog un articol la tine pe blog cu link catre blogul nostru, sau un shortcut in pane in dreapta… O sa pun si eu link catre voi !

Mersi !!"